4 tipy, jak vytvořit netradiční fotoobraz | Blog
06.12.2018
DarčekyOdSrdca
2018-12-06 4 tipy, jak vytvořit netradiční fotoobraz      Délka čtení: 2 min.

4 tipy, jak vytvořit netradiční fotoobraz

Klasické fotoplátno zná už dnes každý. Pokud však rádi vynikáte a lákají vás originální kousky, jistě vás zaujme fotoobraz, který nemá jen čtyři hrany, ale rovnou šest.

Nabízí se tak možnosti na tvorbu různých mozaik nebo jiných kompozic. Pojďme se blíže podívat na to, jak je možné z fotopláten HEXAGON vytvořit neotřelou dekoraci.

 

Jedna fotografie, ale nekonečně mnoho obrazů

Máte hezký portrét nebo jinou fotografii, kterou byste si chtěli pověsit na zeď, ale klasický čtverec nebo obdélník vám připadá málo zajímavý? Co tak rozdělit fotku do více menších šestiúhelníkových obrázků? Vaše fotografie tak získá úplně jiný rozměr.

mozaika z fotografie s portrétem

 

Abstraktní dílo ze zdánlivě nesourodých obrazů

Všimli jste si, že různé typy dekorací, které jsou každá naprosto odlišná, můžou dohromady perfektně ladit? Zkuste zapojit fantazii a vytvořit něco podobného na své zdi. Vhodné je však mít nějaké pojítko, aby vaše dílo mělo jasnou myšlenku. Tím může být například stejná barva nebo motiv – i když různě ztvárněný.

Oranžová série fotoobrazů hexagon

 

Rodinné fotoalbum na zdi

Fotky z rodinných oslav, výletů nebo dovolených nemusí ležet zapomenuté ve fotoalbu. Nebo ještě hůř – v počítači a mobilu. Vytvořte si fotoalbum svých rodinných vzpomínek ze své stěny. Použijte různé fotografie z rodinných událostí nebo si vytvořte chronologickou sérii fotopláten, která bude mapovat jak rostlo vaše dítko, či jak jste který rok oslavovali Vánoce.

Série fotoobrazů s rodinnými fotkami

 

Extra tip – bez vrtání

Máte doma prázdnou poličku a nevíte, co na ni umístit? Série fotoobrazů HEXAGON je pro ni jako stvořená. S klidem tak můžete odložit vrtačku a na poličku si rozložit svou vybranou kompozici obrázků.

Šestiúhelníkový fotoobraz hexagon a květina v květináči

Věříme, že jste mezi našimi nápady našli správnou dávku inspirace. Jestli máte i vy tip na nějakou zajímavou kompozici, mozaiku nebo sérii fotoobrazů, určitě si ho nenechejte pro sebe a podělte se o něj s námi.

Mám zájem o fotoobraz HEXAGON