Dosáhněte svých novoročních cílů pomocí těchto aplikací a strategií | Blog
16.01.2024
DarčekyOdSrdca
2024-01-16 Dosáhněte svých novoročních cílů pomocí těchto aplikací a strategií      Délka čtení: 4 min.

Dosáhněte svých novoročních cílů pomocí těchto aplikací a strategií

Chcete být v letošním roce úspěšnější v plnění novoročních předsevzetí, než v těch předchozích? Ani jsme se nenadáli a leden se přehoupl přes polovinu, a naše cíle a novoroční předsevzetí mohou snadno vyšumět. Klíčem k úspěchu je neustálá motivace. Ukážeme vám, jak vám moderní technologie a appky mohou pomoci neztratit motivaci k naplňování novoročních předsevzetí ani během roku. Pomohou vám také fotoobrazy, fotokalendáře a fotosešity, které mohou být tou pravou vizuální jiskrou pro vaši denní dávku inspirace a motivace. Magické účinky mají i vaše fotografie, které vám připomenou vaše touhy a ambice při každém pohledu na ně. Podívejme se tedy na to, jak se držet svých snů a cílů bez ohledu na roční období.

Efektivní plánování novoročních předsevzetí přes mobil

Plánování je nedílnou součástí k dosahování jakýchkoli cílů a předsevzetí, ať už novoročních nebo těch během roku. V dnešní digitální éře si můžete své plány organizovat přímo v mobilu. Aplikace jako Todoist, Trello nebo Google Calendar, vám umožňují mít přehled o vašich úkolech a cílech kdekoli a kdykoli. A s možností nastavit si připomínky a sledovat svůj pokrok, se stáváte pánem svého času i ambicí. Aplikace na plánování vám kromě organizace úkolů mohou pomoci i při rozdělování velkých cílů na menší, snáze dosažitelné kroky. Což vás ještě více bude motivovat k jejich postupnému plnění.

Nastartujte letos s motivací, která vám vydrží po celý rok. Například v aplikaci Todoist máte své cíle a úkoly rozvržené do chytrých seznamů. V aplikaci Trello můžete řídit nejen své byznys projekty, ale také vaše osobní cíle a předsevzetí. Google Kalendář je zase super virtuálním pomocníkem a asistentem s upozorněními, díky kterým už nikdy nezapomenete na žádný důležitý termín nebo setkání se známými.

planovanie predsavzati a terminov do mobilu

Nezapomeňte však na to, že nejde jen o „suché“ úkoly a nastolené cíle na jednotlivé dny. Dodejte jim něco svého, originálního, milého, motivujícího – své dlouhodobé cíle si zhmotněte například na fotoobraz s vyobrazením vašeho cíle, na který se budete dívat během celého roku, což vás bude motivovat ještě více nebo si vytvořte celý fotosešit s obrázky vašich snů, v kterém si můžete pravidelně listovat.

Jak aplikace zlepšují spánek a přispějí k dosažení cílů

Pohoda a kvalitní odpočinek jsou základem pro každodenní dosahování top výkonů. Proto nezapomeňte ani na kvalitní spánek. Pokud sníte o tom, jak shodit pár kilogramů, jak mít dokonale uklizené skříně nebo jak konečně porozumět opačnému pohlaví, to vše jde ruku v ruce s tím, jak si vy dopřejete pořádný relax během noci. Zajistit si lepší spánek vám pomohou i appky v mobilu, které podrobně sledují váš noční režim a pomáhají vám jej nastavit do dokonalosti. Díky těmto aplikacím si umíte sledovat své spánkové etapy nebo nechat budík zazvonit v té nejvhodnější chvíli.

Probouzejte se každé ráno s energií a schopností čelit dni, díky čemuž bude prosperovat i vaše motivace během roku na dosahování novoročních předsevzetí. Využít můžete například aplikaci Sleep Cycle nebo appku Calm, díky kterým můžete nepřetržitě monitorovat vaše fáze spánku a následně se pravidelně probouzet ve fázi lehkého spánku. Díky tomu budete ráno vstávat bez únavy a celý den se budete umět lépe soustředit.

Kromě monitorování spánku spánkovými aplikacemi vám pomohou také různé relaxační zvuky a meditace z těchto appek. Ať už vám jde o hluboký spánek nebo jen chcete trochu utišit mysl před tím, než se hodíte do peřin. A když ráno vstanete svěží a plný energie, nic vás nezastaví od skutečného pokroku při vašich novoročních předsevzetí.

zlepsenie spanku pomocou aplikacii na spanok

Motivační fotosešit s vizualizací cílů je klíč k úspěchu

Pokud chcete, aby vás během roku neopustila novoroční energie, vytvořte si vlastní fotosešit nebo fotoknihu plnou motivace. Bude vaší osobní sbírkou motivační jiskry pro každý den. Ať už budete mít ve fotosešitě vizualizované cíle, úspěchy o kterých sníte nebo jen drobnosti, které vám připomenou důvod vašich předsevzetí, protože i jejich síla je nezpochybnitelná. Listujte si ve vašem fotosešitě denně a vaše předsevzetí a cíle budou na dosah. Nepůjde jen o nějaký sešit, ale váš vizuální deník - fotosešit plný tužeb a snů. V momentech, kdy začnete pochybovat nebo když se ocitnete na mrtvém bodě, může být právě takový fotosešit impulsem pro vaši vnitřní motivaci.

Kromě vysoké přidané hodnoty fotosešitu je jeho vytváření zábava. Od vybírání fotek, uspořádání stran, až po přidávání malých poznámek, nad kterými se zamyslíte a které budete psát pro sebe ze srdce. Často se vnořujeme do pěkných vzpomínek jen proto, abychom nabrali motivaci pokračovat dál, takto vám v tom pomůže fotosešit. Fotosešity nejsou jen o snění do budoucnosti, ale také o uznání úspěchů a všeho toho, co už máme za sebou a co jsme zvládli. Tyto malé úspěchy nás ženou dopředu. V nich vidíme odraz výzev, kterým jsme již čelili a které jsme již zvládli, což je opravdu silnou motivací při dosahování cílů a předsevzetí během roku.

fotozosit na vizualizaciu cielov a motivaciu

Udržení motivace s vizualizací cílů na fotoobrazy a fotokalendáře

Dlouhodobě udržovat motivaci může být občas tvrdý oříšek, je to určitě obtížnější než vymýšlení cílů. Často se stane, že každodenní honění se zcela zastíní naše původní předsevzetí. Proto je třeba si sny, cíle a předsevzetí neustále připomínat pomocí jejich vizualizace. Vytvořte si fotoobrazy z vašich cílů nebo fotokalendáře plné inspirativních citátů s fotografiemi vašich snů.

Fotoobrazy nejsou jen potěšením pro oči, ale mají schopnost neustále vám připomínat vaše novoroční předsevzetí. Když se zahledíte na zeď a tam budete vidět fotografii hory, kterou chcete pokořit nebo pláž, kam chcete jet na dovolenou. Právě tato vizualizace cíle pomůže k vaší motivaci. Vytvořit si můžete i celý fotokalendář, kde budete mít možnost v každém měsíci vizualizovat pomocí vašich vybraných fotografií či obrázků, jiný cíl, kterého chcete dosáhnout nebo předsevzetí, které chcete naplňovat. Každé ráno tak můžete začít pohledem na své ambice hezky vizualizované na zdi nebo klidně na stole ve fotokalendáři.

fotoobraz na vizualizaciu cielov a motivaciu

Možná vám stačí jeden motivační citát nad psacím stolem nebo si raději oblepíte místnost sérií fotek, které mapují každý váš krůček k cíli? Je to jen na vás, ale důležité je nezapomenout si vizualizovat své cíle, touhy a předsevzetí denno-denně. Vybírejte si motivy a fotografie, které ve vás vyvolají energii a inspirují v každém dni. Nezapomeňte zkombinovat tyto vizualizované cíle s těmi nejlepšími apkami z digitálního světa, ve spolupráci se silou vašich osobních motivačních rituálů a nezapomeňte k tomu přidat i skvělý spánek jako bonus navíc, pro efektivnější dosahování cílů.

Nakupovat produkty pro vizualizaci cílů