Jak vytvořit coolový interiér s obrazy? | Blog
22.06.2018
DarčekyOdSrdca
2018-06-22 Jak vytvořit coolový interiér s obrazy?      Délka čtení: 2 min.

Jak vytvořit coolový interiér s obrazy?

Váš byt charakterizuje to, čím jste. Je v podstatě jedno, co vám na stěnách visí, pokud to dotváří představu o vašem příjemném místečku na oddech, školu či práci. Pokud tápete, jaký obraz si zakoupit, využijte jeden z našich tří tipů.

1.  V jednom duchu

Někdo nemá rád „křiklavé” barvy, ale dříve upřednostňuje klidné tóny nábytku či doplňků. Jistě poznáte takové lidi – kdyby z bílo-šedivé místnosti vyčuhoval oranžový polštář, tak by ho okamžitě schovali pod postel.

Prvá ukázka sladění interiéru s doplňky je nenápadná. Nenápadná proto, že vše spolu příjemně ladí, nic nevyčuhuje z řadu. Je jen na vás, zda zvolíte tón pokoje ve zlatožlutých,   hnědých nebo bílých barvách. Podstatné je, že ani obrazy nenarušíte koncept.

Béžová ložnice

2. Obraz je kontrast

Lidé, kteří milují barvy a úlety, se nebojí použít výraznou červenou sedačku nebo do moderně zařízeného bytu zvolit retro lampu. Pokud jste se v tomto style našli, pravděpodobně se budete dobře cítit tam, kde obrazy vynikají nad zbytkem dizajnu. S akcenty to zase není třeba přehánět. Stačí, když zvolíte jeden nebo dva doplňky, které jsou kontrastní k ostatním prvkům pokoje.

Výrazný obraz v jídelně

Výrazný obraz v obývacím pokoji

3. Vlastní fotoobraz

Vždy je třeba hledat rovnováhu a dosáhnete ji správně zvolenou kombinací. Samozřejmě, vše má své výjimky a o to jedinečnější styl interiéru můžete vytvořit.

Pěkný obraz na stěně si můžete dopřát i tehdy, když nechcete minout desetitisíce korun za nakreslený portrét nebo obraz od známého umělce. Vlastní obraz si vytvoříte jen pár kliky a sami. Stránka Dareckyodsrdce.cz vám umožňuje nahrát vlastní fotku, zvolit si typ plátna a okraje, aby jste si vyhotovili vlastní originální dizajn. Obrázek s přáteli a nebo exotický tvor bude viset na vaší stěně a bude unikátní. jenom váš.

Vícedílný obraz s pávem

 

Chci si vytvořit vlastní obraz