Jarní osvěžení domova: Jak přinést jarní atmosféru do vašeho interiéru? | Blog
20.03.2024
DarčekyOdSrdca
2024-03-20 Jarní osvěžení domova: Jak přinést jarní atmosféru do vašeho interiéru?      Délka čtení: 4 min.

Jarní osvěžení domova: Jak přinést jarní atmosféru do vašeho interiéru?

Jarní energie ze sluníčka a svěžest vzduchu je opět zde , a s ní přichází chuť něco změnit. Chcete, aby z vašeho domova bylo cítit jaro? Inspirujte se tím, co všechno může vnést do vašeho interiéru jarní atmosféru. Máme pro vás pár tipů pro vkusné jarní dekorace se zakomponováním jarních barev, voňavých květin či dekorací, z vašich vlastních fotografií s nádechem jara. Co takhle začít fotoobrazy plnými jara? Nebo si dopřejte pocit jedinečnosti s personalizovanými doplňky do domácnosti, představte si například – jak by vypadaly fotoodekorace s vlastním jarním potiskem na vaší poličce nebo fotoobrazy na stěnu, ze které doslova srší jaro. Pojďme společně přeměnit každé zákoutí vaší domácnosti na malý jarní ráj pro vaše oči a duši.

Personalizované dekorace do domácnosti pro dokonalou jarní atmosféru

Udělejte ve své domácnosti nejen tak ledajaké změny, ale takové, do kterých dáte kus sebe. Vytvořte si interiérové jarní doplňky znázorňující vaše nezapomenutelné momenty a zážitky na fotografiích. Stačí přitom drobnosti. Vyberte si vaše nejkrásnější fotografie s jarní tématikou a následně si z nich nechte vyrobit personalizované doplňky do domácnosti – polštáře s vlastním jarním potiskem, fotodekorace na zeď z vaší jarní fotky, nástěnné fotohodiny s jarní fotografií z loňské jarní dovolené. Každý takový personalizovaný interiérový doplněk bude vyprávět váš vlastní příběh. Je skvělé mít kolem sebe věci, které mají osobní charakter a odrážejí to, kdo jste vy a co hezké jste zažili.

Nezapomeňte na to, aby vaše nové fotodekorace ladily s nábytkem a celkovým stylem jednotlivých místností. Fotoobraz s jarní fotografií by měl příjemně doplnit váš interiér a neměl by působit rušivě. Ať už máte slabost pro čisté linie nebo vás baví barevné a odvážné kombinace, určitě naleznete vhodnou fotografii pro vaši fotodekoraci pro dotvoření vašeho unikátního stylu interiéru. A víte, jak dosáhnete úplné dokonalosti? Když vaše personalizované doplňky do domácnosti, jako jsou polštáře s jarním potiskem, fotohodiny případně jiné, sladíte navzájem mezi sebou.

Jak připravit půdu na zahrádkářskou sezónu?

Pro odstartování úspěšné zahrádkářské sezóny, je třeba si nejprve vyčistit pozemek či vyvýšené záhony, a to od zbytků ze starých rostlin a plevele. Na škodu nebude ani využití kompostu nebo jiného hnojiva. Dodají vaší půdě živiny a ještě ji i pořádně provzdušní. Půdu je důležité i překypřit kopáním, čímž se ještě více provzdušní a kořeny rostlin budou mít prostor pro pořádný růst, také se k nim jednoduše dostane voda. Pokud máte hlínu tvrdou a těžkou jako beton, můžete ji promíchat s písek nebo jemnějším zahradnickým substrátem. Nakonec nezapomeňte celý terén v zahradě uhladit a co nejvíce odstranit jámy a hrudky, což pomůže rozdělit vodu rovnoměrně po celé zahradě.

Trendy v interiérových jarních dekoracích pro letošní rok

Tak jak se každoročně mění trendy ve světě módy, tak podléhají trendům také doplňky a dekorace ve vaší domácnosti. Myslíme tím i jarní dekorace v domácnosti. Aktuálně jsou trendy pastelové barevné odstíny růžové a modré, které připomínají rozkvetlé jarní květiny, ale také svěží barvy – žlutá a zelená, které můžeme nalézt v jarních listech, trávě či květech – tulipánech, narcisech. Tyto barvy vyzařují pohodu a lásku k přírodě. Trendy jsou také látky jako len či organická bavlna. V trendech stále dále kralují při vytváření DIY jarních dekorací dary přírody – kvítky, větvičky s květinami či rašícími lístky. Přírodní dekorace můžete doplnit metalickými interiérovými doplňky, které vašemu interiéru dodají špetku luxusu a které se také již dlouhodobě těší velké oblibě.

Jarní osvěžení domova: Jak přinést jarní atmosféru do vašeho interiéru?

Jak přinést jaro do vašeho obývacího pokoje?Jarní osvěžení domova: Jak přinést jarní atmosféru do vašeho interiéru?

Dovedete si představit, že se probouzíte a první co vidíte, jsou svěží jarní barvy rozprostírající se na stěně ve vaší ložnici či obývacím pokoji? To je přesně ta jarní atmosféra, kterou do vašeho domova přinesou fotoobrazy z vašich jarních fotek. Nezapomeňte, že při hledání správného místa pro váš nový fotoobraz neexistují žádná pravidla – velkolepé dílo z vaší fotografie nad sedačkou vám otevře dveře do světa probouzející se přírody, zatímco menší hliníková fotografie dokonale osvěží a doplní jakoukoli poličku.

Při přemýšlení o ideálních motivech pro personalizované doplňky do vaší domácnosti, se zeptejte sami sebe: „Co pro mě znamená jaro?“. Je to možná sakura v plném květu, les plný sněženek nebo zvědaví ptáčci skákající po větvičkách? Vyberte si to své a nechte tuto energii vejít do vašeho interiéru.

Polštáře s jarním potiskem pro rychlou změnu vašeho interiéruJarní osvěžení domova: Jak přinést jarní atmosféru do vašeho interiéru?

Polštář je praktický a zároveň estetický doplněk pro ozvláštnění vašeho bytu či domu. Polštáře s potiskem jarní fotografie, jsou úplná topka pro každého, kdo chce rychle vnést do svého domova trochu originality a jarní svěžest. Polštáře potištěné fotografiemi květin nebo lidí zachycených na jarní procházce, dokážou krásně nastartovat den, svými sytými a zároveň jarními barvami dotvoří opravdu každý interiér. Polštáře s fotografií se hodí do každé místnosti ve vaší domácnosti – do obývacího pokoje, ložnice, ale klidně i do pokoje pro hosty nebo dětského pokoje. Stačí je sladit s ostatním zařízením a dotvoří tak krásnou atmosféru ve vaší domácnosti.

Personalizované fotodekorace do domácnosti

Ať už plánujete provést velkou renovaci nebo jen drobnou úpravu pomocí osobitých dekorací, ty správné interiérové jarní doplňky dodají vaší domácnosti ten pravý šmrnc a navodí pocit svěžího nového začátku roku. Přesně to potřebuje nejen vaše tělo, ale také vaše domácnost po dlouhé zimě. Tak kterou fotografii si necháte potlačit, na kterou personalizovanou dekoraci do interiéru vy? Neváhejte a přineste si jaro přímo do vašeho domova ještě dnes i vy.

Nakupovat personalizované dekorace do interiéru