Není mikina jako mikina | Dárečkyodsrdce.cz
08.10.2021
DarčekyOdSrdca
2021-10-08 Není mikina jako mikina      Délka čtení: 3 min.

Není mikina jako mikina

Přesto, že je mikina nejčastěji vyhledávaným oblečením hlavně na jaro či podzim, docela určitě přijde vhod i během chladnějších letních večerů, nebo extrémně studených zimních dnů, jako střední vrstva oblečení. Mikina je jednoduše univerzální kousek, který nechybí v žádném šatníku. Pokud hledáte právě takovou, ale v žádném obchodě na Vás nevyskočila Vaše srdcovka, máme pro Vás řešení. Jednoduše si ji vytvořte podle sebe.

Mikina s potiskem je totiž skvělý způsob, jak na pohodlný kousek oblečení přenést oblíbený motiv podle svých představ. Jak na to?

biela mikina

 

Mikina s potiskem – jak si správně vybrat a vytvořit unikát krok za krokem?

Mikina je skutečně oblíbenou součástí outfitu každého mladého či staršího člena rodiny. Pokud se navíc přidá i příjemný materiál, můžete ji využít nejen na své oblíbené aktivity a oddych ale klidně i na pobyt v přírodě, lehkou turistiku, nebo jako součást casual oblečení do práce či do školy. Složení v zastoupení 80% bavlny a 20% polyesteru je vhodné na jakoukoliv z vyjmenovaných příležitostí.

 

Vyberte si odstín mikiny s potiskem, který se Vám hodí k šatníku a zohlední i samotný potisk

Dříve, než se rozhodnete pro výběr potisku, který by měl Vaši novou originální mikinu zdobit, je potřebné si vybrat barvu a velikost mikiny. Nemusíte se však obávat, že byste nenašli vhodný odstín. K dispozici je jich totiž více než 30, takže si vyberou i ti náročnější. Při výběru barvy mikiny však doporučujeme zvážit barevnou sladěnost či kontrast s potiskem, který se na mikinu rozhodnete umístit.

 

Mikina by měla být pohodlná, při výběru velikosti přidejte pár centimetrů

Druhým bodem, který je při výběru mikiny s potiskem nevyhnutelný, je volba velikosti. K dispozici je škála od XS až po 5XL (velikosti 4XL a 5XL jsou k dispozici na objednávku jen pro vybrané barvy). Pokud si nejste jistí, která velikost Vám nejlépe padne, případně váháte mezi dvěma, docela určitě Vám pomůže velikostní tabulka, se kterou si můžete své rozměry porovnat. Ve všeobecnosti však platí, že se mikina často nosí jako druhá vrstva oblečení, proto je žádoucí přidat několik centimetrů navíc a v případě rozhodování mezi dvěma velikostmi sáhnout po té větší.

modrá mikina

 

Jaké parametry by měly splňovat podklady na mikinu s potiskem?

Ať už se rozhodnete pro obrázek, nebo text, případně jejich kombinaci, je potřebné dodržet několik důležitých bodů, aby stál výsledek za to. Samozřejmostí je kvalitní technologie, která je zabezpečena přímým potiskem. Podkladová grafika, kterou je možné na mikinu potisknout, by měla být maximálně v rozměru 40 x 42 centimetrů na výšku a v rozlišení 5 px/mm (5 obrazových bodů/pixelů předlohy na 1 mm rozměru potisku). Potisk je možné umístit na hruď nebo na záda mikiny, případně za příplatek na obě strany.

 

Tipy a nápady na originální mikinu s potiskem

Potisk na mikinu Vám skutečně přináší širokou škálu možností, jak vytvořit unikátní dizajnový kousek, který zcela jistě v žádném obchodě či e-shopu nenajdete. První možností je nechat vyrobit mikinu s fotkou z vlastního alba. Ať už má mikina sloužit jako dárek z lásky, památka na dovolenu nebo vtipná recese, po této možnosti sahají mnozí zákazníci.

mikina s potlačou faxcopy

Pokud byste rádi zůstali u obrázkové verze, ale žádnou vhodnou fotografii nemáte, klidně se rozhlédněte po internetu. Originální obrázky, grafiku, piktogramy a skice tužkou najdete ve vyhledávači pomocí nástrojů, kde si jednoduše nastavíme potřebná práva k použití. Alternativou jsou fotobanky s množstvím obrázků zdarma, nebo si zde můžete nějaký zakoupit.

Mikině s potiskem však skvěle sedí i text. Ať už Vaše osobní motto, vtipný slogan, hláška nebo citát někoho známého, možností je opravdu nepřeberné množství. Několik z nich, jako vhodnou inspiraci, najdete i v článku na našem blogu 15 nejlepších vtipných citátů na trička s vlastním potiskem. Kreativitě se však meze nekladou. Klidně můžete zkombinovat kteroukoliv z uvedených možností a objednat si mikinu s potiskem přesně podle Vašeho gusta. Věříme, že jsme Vám ozřejmili všechny potřebné detaily. V případě, že si nevíte rady s přípravou podkladů, neváhejte a obraťte se na nás.

Objednat si mikinu s potiskem