Netradiční dárky na Valentýna, které potěší | Blog
02.02.2024
DarčekyOdSrdca
2024-02-02 Netradiční dárky na Valentýna, které potěší      Délka čtení: 4 min.

Netradiční dárky na Valentýna, které potěší

Jste unaveni ze stejných okoukaných valentýnských dárků jako jsou červené růže, čokoláda či romantická večeře? Letošní Valentýn může být ten pravý čas na to, abyste to pojali trochu netradičněji a vyjádřili své pocity něčím kreativním, něčím jiným. Co říkáte na netradiční dárky na Valentýna, které jsou vyrobeny ručně nebo zážitkové dárky, které přinesou vzrušení z výzev a dobrodružství? A pokud si chcete vzpomínky uchovat a připomínat ve velkém stylu, skvělou volbou jsou na Valentýna fotodárky, ty udělají Valentýn mnohem osobnějším a originálnějším. Čtěte dál a inspirujte se tipy na originální a netradiční dárky na Valentýna.

tipy na netradiční valentýnský dárek

Originální valentýnské dárky pro nezapomenutelné chvíle

S Valentýnem přichází velké dilema – jak udělat radost polovičce? Všichni chceme něco víc, než jen klasické čokoládky nebo květiny. Letos to můžete změnit i vy a vybrat originální valentýnské dárky, které se vryjí do paměti mnohem hlouběji. Ať už je to dárek vyrobený vlastníma rukama nebo skvělý společný zážitek. Důležité je to, že takový valentýnský dar má svou duši a za sebou příběh. Co takhle vsadit na zážitek, který nemůžete zabalit do krabice, ale který se zapíše do srdce navždy? Nebojte se zkoušet nové věci a vybírejte takové dárky, které opravdu vystihují to jedinečné, co se bude líbit vaší polovičce.

1. Ručně vyrobené předměty jako projev lásky na Valentýna

Svépomocí vyrobené dárky, mají svůj zvláštní šmrnc. Když do nějaké věcičky vložíte kousek sebe, na Valentýna to může být opravdu „to pravé ořechové“. Nepůjde jen o samotný dárek, ale také o čas a lásku, které jste věnovali do jeho tvorby. Překvapte svou lásku DIY valentýnským dárkem: například náramkem, napsanou básničkou, záložkou do knihy, milostným vyznáním lásky se sladkostmi namísto některých slov, kupónovou knížkou na různé aktivity, které budete zažívat během celého roku, či povystřihovanými papírky, které budou obsahovat: „ , proč svou lásku tak milujete“.

ručně vyrobený valentýnský dárek

2. Kurzy tance jako valentýnský dárek

Společně prožité momenty jsou jako kouzelné lepidlo, což spojí dvě duše a ještě více posílí jejich pouto. Neumíte se rozhodnout pro správný valentýnský dárek? Co takhle kurz tance, jako dárek na Valentýna. Kurz tance vás nejen sblíží fyzicky a emocionálně, ale také naučí nové taneční kroky, které se vám do budoucna určitě sejdou. Představte si vás dva při dramatickém valčíku nebo jiskřivých rytmech salsy. Tanec má tu magickou moc dotknout se našich srdcí na úplně jiné úrovni. A když už budete na parketu, uvidíte, že jako by se i starosti rozplynuly. A pokud máte trošku trému z toho, že nebudete na parketu jako profesionálové, tak to opravdu nevadí, v tom bude ta zábavná část dárku.

kurz tance netradiční valentýnský dárek

3. Cestovatelské zážitky jako valentýnský dárek

Darujte na Valentýna letenky nebo rovnou celý pobyt v zahraničí, či klidně i wellness pobyt na Slovensku. Nejenže obdarujete svého partnera/ku, ale zároveň i sebe. Co může být krásnějšího než společně strávený čas s vaší polovičkou na Valentýn ve dvojici? Navštivte romantickou Paříž, dobrodružný Vietnam, užijte si dovolenou na exotickém ostrově nebo zrelaxujte ve vířivce po dobré lyžovačce. Výběr a typ cestovatelského zážitku je na vás a vašich společných preferencích a představách o volném čase stráveném ve dvou. Tak vzhůru do plánování vaší společné cesty.

výlet ve dvojici netradiční valentýnský dárek

4. Fotodárky jako osobní a kreativní dárek na Valentýna

Vzpomínky, ty jsou jako malé poklady, že? A každá fotka je jakoby malým okénkem do dob, kdy jste zažili něco hezkého. Tak si představte, že na Valentýna dáte své lásce něco tak osobního, vytvořeného z vašich fotografií. Fotodárky na Valentýna jsou ideálními dárky, které rozproudí tu pravou nostalgickou a zároveň romantickou atmosféru. Vytvořte si netradiční dárky na Valentýna se svým osobitým nádechem a nechte vašimi fotografiemi potisknout různé předměty. Vytvořte si hrnek s vlastní fotografií, vůni do auta s vlastní fotkou, polštář ve tvaru srdce s vlastní fotkou, fotoknihu plnou fotografií ze společných zážitků, puzzle z vlastní fotky, pexeso z vašich oblíbených fotografií či fotokalendář na následujících 12 měsíců. Chcete-li, aby bylo na první pohled jasné, že k sobě patříte, nechte si vyrobit trička pro zamilované, které právě v páru dávají ten správný smysl. Není přece nic krásnějšího než držet ve svých rukou něco hmatatelného plného vašich společných vzácných momentů.

vůně do auta s vlastním potiskem netradiční valentýnský dárek

5. Fotokniha plná vzpomínek jako dárek na Valentýna

V digitálním věku má své kouzlo, fyzicky si listovat ve svých vzpomínkách. Právě fotoknihy uchovávají vaše nejkrásnější momenty a příběhy tak, že si je můžete kdykoli vzít do rukou a opakovaně si je připomínat. Jsou jakoby moderními alby na fotky, ale s přídavkem té nezaměnitelné osobní jiskry. Do fotoknihy vybíráte ty nejúžasnější okamžiky, řadíte je do příběhového sledu a přitom umísťujete osobní odkazy či citáty, které dotvoří tu emoci, kterou jste v danou chvíli na fotografiích cítili. Zastavte se na moment a vnímejte ten jemný šum obracení stran nabitých společnými zážitky. K tomu se pohodlně usaďte a uvařte čaj do hrníčku s vlastní fotografií a domácí idylka je na světě.

Náš tip – Vytvořte si každý rok na Valentýna jedinečný fotokalendář s fotkami z uplynulého roku a připomínejte si tak vaše jedinečné společné zážitky.

fotokniha z vlastních fotek netradiční valentýnský dárek

Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte si dárky klidně i na Valentýna z vlastních fotografií, které budou nejen lahodit oku, ale také hřát u srdíčka. Klidně se inspirujte i jinými valentýnskými dárky, kterými nic nepokazíte.

Nakupovat fotodárečky