Pohlednice s fotkami: Skvělý dárek pro kamarádku? | Blog
27.02.2024
DarčekyOdSrdca
2024-02-27 Pohlednice s fotkami: Skvělý dárek pro kamarádku?      Délka čtení: 2 min.

Pohlednice s fotkami: Skvělý dárek pro kamarádku?

Už se vám stalo, že jste nevěděli, jaký dárek věnovat své kamarádce na narozeniny? Čím déle jste chodili po obchodech, tím více jste byla zoufalá? Kreativním dárkem mohou být pohlednice s fotkami. Pojďme se podívat na to, jak toto překvapení může vypadat.

1.  „Film” na špagátu

Na špagát zavěste celou řadu momentek vašeho přátelství tak, že z nich vytvoříte příběh. Fotky připevněné na provázku jsou krásným vyjádřením toho, že ji máte ráda. A navíc, domácnost obohacená o ně vypadá skvostně. Dříve se však ujistěte, že vaší kámošce se líbí podobné vychytávky.

Fotky přichycené na provázku kolíčky

2. Vytvořte kruh přátelství

Vystřihněte hrubší karton ve tvaru kruhu. Je už jen na vás, jakými barvami ho nasprejujete a jaký nápis na něj napíšete. Například motivační nebo takový, který víte, že vaši kamarádku zaručeně rozesměje (možná něco, čemu rozumíte jen vy dvě). Z vnější strany na něj jeden po druhém připněte kolíčky s fotkami. Černobílé fotografie dodají tomuto nápadu roušku tajemství.

3. Zasaďte příběh do květináče

Zjistěte, co je její srdcovkou. Je to cestování, děti nebo zvířata? Sesbírejte pro ni několik fotek, které zasunete například do květináče. Jak na to? Květináč nebo jinou nádobku vyplňte měkkou pěnou a poté do ní napíchejte delší špejle nebo tenké drátky s pohlednicemi. Špejle vám budou stačit krátké, aby se pohlednice udržely ve stabilní poloze.

Pohlednice s fotkami dle vašeho vkusu

Když už budete mít nápad v hrsti, nezapomeňte si dát vytisknout kvalitní fotografie. Pohlednice s fotkami tiskneme na 300 g papíře v různých velikostech. Vyberte si libovolný počet kusů, připojte vlastní fotku a případně uveďte další specifické poznámky k velikosti nebo barvě.

Vzpomínkovo-zážitkové album, které bude denně na očích můžete vytvořit například také pomocí kalendáře ve formě magnetky. Tak směle do toho. O co víc do dárku vložíte, o to víc si toho bude obdarovaný vážit. Alespoň tak by to mělo být.

 

Chci darovat pohlednice s fotkami