Zimní dary | Blog
19.12.2022
DarčekyOdSrdca
2022-12-19 Zimní dary obohaceny o vzpomínky na fotodárečcích      Délka čtení: 2 min.

Zimní dary obohaceny o vzpomínky na fotodárečcích

„Pět vrstev oblečení, popraskané rty, ucpaý nos a hrozná doprava. Co už je jen na zimě hezké?“ To by sa skutečně optal každý milovník teplých, letních dnů. Avšak, pro našince je zima jedním z nejkrásnějších období v roce. Vědí, že její kouzlo se skrývá v maličkostech, ve chvilkách, které rozpustí každé zmrzlé srdce. Které to jsou? Shrňme si je spolu a vytěžme z nich co nejvíce.

Čtení knihy v měkké dece

Pohodlně se usadit, zamotat se do měkké deky a nechat se vnést do příběhu právě rozečtené knihy. Co víc si přát? Možná už jen hořící svíčku se skořicovou vůní. Úplně jiný a ještě silnější rozměr nabere čtení vlastní knihy – fotoknihy z Vašich nejkrásnějších zážitků a vzpomínek.

Romantika na horách

ponožky

Nemusíte umět lyžovat, abyste se přes zimu vydali do hor. Společný víkend s Vaší láskou na chatě v horách Vašemu vztahu prospěje a Vy si odnesete krásné vzpomínky. Uchovejte si tyto vzpomínky na vytisiknutých fotografiích nebo například na fotoobrazu, na ktorý si můžete nechat natisknout jakoukoliv Vaši fotografii. V případě, že máte krásných fotografií více, připravte si z nich vlastní fotokalendář, který Vám bude dělat radost po celý rok, vždy když se na něj podíváte.

Aby bylo v bříšku teplo

horká čokoláda s marshmallow

Vařené víno či medovina, teplý čaj, chutný punč nebo voňavý grog. Zima nabízí množství specialit, kterými Vás zahřeje až-až. Vychnutnejte si je ve Vašem vlastním hrnečku s potiskem podle sebe. Na hrneček si můžete nechat natisknout jakýkoliv text, či Vaši nejoblíbenější fotografii. Fantazii se meze nekladou.

Bruslení na náměstí

bruslení na vánočních trzích

Mnohé města nabízejí svým občanům a návštěvníkům možnost zimního bruslení přímo na náměstí, či před obchodním domem. Každoročně sa takhle promění centra měst na ledové království plné dětského smíchu, vůně perníků a lahodných nápojů.

Společenské hry, klidně i z vlastních fotografií

Dlouhé večery se dají trávit i jinak jako před televizorem. Společenské hry už dlouho nejsou pouze výsadou dětí. Pokud přece jen nějaké máte, určitě je potěšíte hraním pexesa z vlastních fotografií a ty nejmenší ocení domino z vlastních fotografií, či obrázků oblíbených pohádkových postaviček. S těmi staršími můžete na pokračování společne vyskládat puzzle z vlastní fotky. Takové personalizované hry se najednou stanou jejich nejoblíbenějšími díky vlastním fotografiím a vzpomínkám, které si budete připomínat vždy, když si najdete čas a budete si spolu hrát.

Objednat dárečky z vlastních fotografií