3 možnosti, jak kreativně využít fotomagnetky na ledničce | Blog
22.04.2024
DarčekyOdSrdca
2024-04-22 3 možnosti, jak kreativně využít fotomagnetky na ledničce      Délka čtení: 2 min.

3 možnosti, jak kreativně využít fotomagnetky na ledničce

lepicí papírek I LOVE YOU

Na ledničce míváme připnuté různé papíry či připomínky. Kdy mám jít k lékaři, kolikátého má babička narozeniny nebo co potřebuji koupit na tvarohový štrúdl. Lednička se stává jakýmsi diářem, který máme stále na očích. No co tak ji využít trošku kreativněji? Máme pro vás několik geniálních řešení s fotomagnetkami.

Nápisy na ledničkách nám neslouží pouze jako připomínkovače, ale také jako odkazy mezi členy domácnosti. Věty typu: Večeři máš v ledničce nebo Přijdu pozdě večer, se staly rychlým a snadným zdrojem komunikace a lednička se stala komunikačním kanálem. Ani mobily a Facebook nepotřebujeme :).

Někdy je z ní hezké udělat místo pro vyjádření lásky. Odkaz se třemi nejoblíbenějšími slovy je milým překvapením a zpestřením běžného dne.

Dobře, přiznejme si, toto není moc kreativní. Ale přece to potěší a zahřeje u srdíčka.

A co říkáte na něco takového?

fotomagnetka s vlastní fotografií - kalendář

Fotomagnetky – co byste o nich měli vědět

Když chcete ozdobit svoji ledničku něčím opravdu speciálním, pořiďte si fotomagnetky. Jejich předností je, že si můžete zvolit vlastní fotku, kterou na ní chcete použít a bonusem může být i to, že na ní bude i kalendář. Tak si na své lednici vytvoříte jedinečné obrázky, sbírky a vzpomínky. Že stále nevíte, jak by mohly fotomagnetky zkrášlit vaši chladničku? Začtěte se do několika tipů, které jsme si pro vás nachystali.

 

1.  Sbírka toho, co milujete

Většina z nás má své hobby. Ať už je to hra na kytaře, auta, válečná tématika, cestování nebo zvířata. Máte-li vytvořenou sbírku na nástěnce v pokoji, přeneste ji na ledničku ve formě magnetek.

Udělejte si sbírku cestovatelských momentů či dejte dohromady všechny fotografie hradů a zámků, které se vám líbí. Je to na vás, protože se nemusíte ničím limitovat. Vaše lednička se stane odrazem toho, co máte rádi a na co je vám příjemné se dívat.

Magnetky na chladničce

 

2. Naučte školáka počítat

Pokud máte doma prvňáčka, lednici můžete využít i k učení. Děti jsou přece kreativní stvoření, a proto je jistě potěší, když se s nimi nebudete učit za stolem s učebnicí matematiky, ale hravě - s fotomagnetkami číslic.

Čísla

 

3. Máma, táta, dcera, syn...a proč ne celý rodokmen

O tom, že rodinné album lze udělat zajímavými způsoby, jsme už psali článek na našem blogu. Jedním z bodů, které jsme popisovali, bylo také připnutí fotek na lednici. Tímto způsobem si klidně můžete na lednici vyskládat i celý rodokmen. :)

fotomagnetka s vlastní fotografií

Chci vlastní fotomagnetku