Mezinárodní den přátelství | Dárečkyodsrdce.cz
23.07.2024
DarčekyOdSrdca
2024-07-23 Den přátelství: Jak ukázat našim přátelům, že nám na nich záleží?      Délka čtení: 3 min.

Den přátelství: Jak ukázat našim přátelům, že nám na nich záleží?

Mezinárodní den přátelství slavíme každoročně 30. července. Přátelství jsou v životech každého z nás velmi důležitá, proto vám poskytneme rady jak přijít na originální nápady na to, jak oslavit den přátelství s blízkými a přáteli. Inspirovat se také můžete několika tipy na vhodné dárky pro kamaráda, dárky pro kamarádku, pro přítele či dárky pro přítelkyni. Obzvlášť vhodné jsou vtipné či personalizované dárky, které připravíme vašim přátelům na míru, pobaví je a zlepší jim nejen jeden den přátelství. Tak pojďme na to.

Historie - Mezinárodní den přátelství

Mezinárodní den přátelství se každoročně slaví 30. července, tradice těchto oslav sahá do USA a do roku 1935. V té době bylo hlavní myšlenkou uvědomit si důležitost a role přátelství v našich životech. Za hlavní úkoly přátelství byly vyzvednuty: vnášet klid do našeho světa a také dobrou náladu. Proto je důležité tento den slavit se svými přáteli v dobré náladě. Zároveň není třeba zapomenout ani na vyjádření díků za to, že při nás stojí a obdarovat je dárkem, klidně i nějakou maličkostí nebo něčím opravdu originálním, personalizovanými dárky na míru obdarovaným.

Mezinárodní den přátelství

Jak přijít na nápady na oslavu dne přátelství s kamarády

Na začátek je třeba se zamyslet nad tím, co by vám a vašim kamarádům, příteli či přítelkyni udělalo radost. Co obvykle spolu děláte, co děláte když slavíte, případně zda máte ještě nějaké společné sny nebo sny po jednotlivcích, které by se daly uskutečnit právě během oslav Mezinárodního dne přátelství. Už samotný program může být jako dárek pro vaše přátele, který si naplno užijete všichni spolu. Říká se, že své nejlepší kamarády bychom měli znát lépe, než „své vlastní boty“. Proto předpokládáme, že vymyšlení programu vám nedá moc zabrat. Zohledněte při tom vaše a jejich záliby, oblíbená jídla, oblíbená místa a činnosti, které si spolu opravdu všichni užijete.

8 tipů na dárky na den přátelství pro kamarády

Inspirujte se skvělými tipy na personalizované dárky pro přátele, které pro kamaráda či kamarádku můžete nechat vyrobit na míru dle vašich požadavků:

1. Tričko s vlastním potiskem jako dárek pro kamarády, nejen na léto, ale i na zimu pod mikinu s vlastním potiskem.

2. Párová trička s motivem pro dvě osoby, například. jing-jang, který se skvěle hodí pro nerozlučné přátele.

3. Náramek na ruku s vlastním gravírováním, který můžete stejný nebo podobný připravit i pro sebe.

4. Hrnek s vlastním potiskem jako dárek pro přátele, který zpříjemní každý den.

5. SPZ-ka s vlastním potiskem na kterou můžete nechat natisknout přezdívku či jméno Vašeho kamaráda a smajlíka či obrázek.

6. Placatka s vlastním gravírováním, na kterou si můžete nechat vygravírovat např. vaši nejoblíbenější společnou hlášku či citát, který vás vystihuje. Nezapomeňte si ji pak přibalit na turistiku či výlet, kde se bude hodit.

7. Fotoobraz s koláží z fotografií vašich společných chvil s blízkými a kamarády, který vám je bude připomínat roky.

8. Taška přes rameno na společné výlety, např. s vaší společnou fotografií z výletu či z jiných pěkně strávených chvil.

Mezinárodní den přátelství

Proč darovat personalizované dárky na den přátelství?

Personalizované dárky s vlastním potiskem jsou ideálními dárky pro přátele a kamarády, na Mezinárodní den přátelství nebo klidně i na jakoukoli jinou událost či příležitost. Např. jako dárky na narozeniny, dárky k svátku či dárky pod vánoční stromeček na VánoceNikdy neomrzí a obdarovaný už hned po obdarování ocení váš nápad a energii, kterou jste vynaložili při vymyšlení a dotažení tohoto dárku do dokonalosti. Jednou se tak stává, že tričko s vlastním potiskem je oblíbenější než drahé značkové tričko a hrnek s vlastním potiskem je oblíbenější než drahý porcelánový šálek na kávu. Tak vzhůru do nákupů dárků pro vaše nejbližší a přátele.

Nakupovat personalizované dárečky