Inspirace na letní BBQ párty | Dárečkyodsrdce.cz

Vážení zákazníci, dne 5.10.2024 od 22:00 do 6.10.2024 5:00 bude na našem webu probíhat aktualizace zabezpečení. V tomto čase nebude dostupná naše webová stránka. Děkujeme za pochopení.

16.08.2024
DarčekyOdSrdca
2024-08-16 Grilovačky, na které vaši hosté nezapomenou: Inspirace na letní BBQ párty      Délka čtení: 3 min.

Grilovačky, na které vaši hosté nezapomenou: Inspirace na letní BBQ párty

Léto je tady a s ním i sezóna těch nejlepších grilovaček, kde se spojují vůně a dobrá zábava. Připravte se tak, aby byla právě vaše letní BBQ párty ta, o které se bude mluvit ještě dlouho po ní. Pojďme spolu objevit ověřené tipy na grilování, dotažené originálními doplňky ke stolování, jakým je prostírání s vlastním potiskem nebo i hrníčky s vlastním potiskem. K tomu není třeba zapomenout ani na originální oblečení s vlastním potiskem na gril párty. Dodají zahradní párty ten správný šmrnc. Nechte se inspirovat a přetvořte vaše grilovačku, na čas strávený s vaší partou, plný neuvěřitelné atmosféry, chutného jídla a top nálady.

Grilovačky, na které vaši hosté nezapomenou: Inspirace na letní BBQ párty

Jak udělat nezapomenutelnou a stylovou grilovačku?

Při chystání se na pořádnou grilovačku je důležité začít s tím nejdůležitějším – jídlem. Uznejte, že bez chutných žebírek, kuřecích křidélek, šťavnatého steaku, grilované zeleniny a sladké kukuřičky, by to nebylo ono. Nezůstaňte však jen u osvědčených jídel a trochu to oživte samotným stolováním. Žebírka servírujte na deskách se starobylým nádechem a steak na servírovací kameninové desce. Na stůl položte prostírání s vlastním potiskem a nezapomeňte ani na tematické ubrousky, ke každému talíři. Tyto kroky vaši BBQ párty posunou na zcela novou úroveň. Každý jednotlivý předmět bude vyprávět svůj příběh a zároveň doplňovat celkovou atmosféru vaší grilovačky. Kávu po dobrém jídle přineste do hrníčků s vlastním potiskem, které klidně můžete nechat vyrobit se jménem nebo fotografií každého účastníka grilování. Hrníčky si po grilování mohou vzít domů jako milý dárek a vzpomínku na pěkně strávený čas s vámi. Připravte takto i skupinová trička s vlastním potiskem pro všechny členy párty, oblečte si je hned na začátku a nechte je vašim hostům také jako dárek a vzpomínku na letošní grilovačku u vás. Nezapomeňte ani na výzdobu na večer svíčky nebo lampiony, večerní osvětlení totiž dokáže vytvořit opravdu útulnou a okouzlující atmosféru na každé zahradní párty.

Letní grilovací TIPY na jídlo, které vám nesmí chybět

Při pořádané letní gril párty nesmíte zapomenout na různé tipy jídel a nápojů. Do vašeho nákupního seznamu si rovnou připište následující:  Grilovačky, na které vaši hosté nezapomenou: Inspirace na letní BBQ párty

  • Maso a masné výrobky – kuřecí křidélka a stehýnka, steaky, klobásky, slaninku, lehká kuřecí prsa + marinády na ně.                        
  • Zeleninu na salát – různé typy zeleniny a nezapomeňte ani na zálivku na něj.
  • Zeleninu na grilování – brambory, kukuřici, cuketu, cibuli, lilek, papriku a jinou, kterou máte rádi.
  • Sýry – různé typy sýrů, které buď ugrilujete (camembert, tofu) nebo zamícháte přímo do zeleninového salátu (balkánský sýr).
  • Pečivo – housky či chléb, pro ty, kteří si bez něj neumí představit pořádnou grilovačku.
  • Dipy – různé typy dipů BBQ, sweet chilly, křen, kečup, hořčice a jiné.
  • Alko a nealko nápoje – není třeba zapomínat ani na pitný režim.
  • Ovoce – ze kterého připravíte domácí osvěžující limonádu nebo dochutíte domácí ledový čaj.

Doplňky na grilovačku s vlastním potiskem = jedinečné dárky pro hostyGrilovačky, na které vaši hosté nezapomenou: Inspirace na letní BBQ párty

Na vaší letní BBQ párty, vaření guláše či grilovačce, můžete mít vy i vaši hosté stylová trička s vlastním potiskem nebo na chladnější večer mikiny s vlastním potiskem. Takové originální oblečení není jen skvělým způsobem, jak ukázat týmového ducha při grilování, ale také super suvenýrem z vaší nezapomenutelné párty. Představte si tu zábavu s kamarády, když uvidí veselé motivy a nápisy na tričkách, které dokonale pasují k jejich charakteru nebo vaší partii. Trička s vlastním potiskem mohou obsahovat například i nápisy funkcí každého z vás na vaší zahradní párty. Hlavní gril mistr, Hlavní nalévač, BBQ královna, Ten co nikdy neřekne ne, Ta co nejí maso a jiné.

A pokud zrovna hlásí na vaši grilovačku opravdu horké slunečné počasí nezapomeňte ani na slunečníky nebo kšiltovky s vlastním potiskem, na které si také můžete nechat potisknout např. jména, datum grilování, vtipné fotografie a pod. Fantazii se meze nekladou a i tyto kšiltovky mohou být jako jedinečný dárek pro kamarády, kteří se zúčastní vaší BBQ párty. Atmosféru a originální dárky z vaší grilovačky můžete dotáhnout i s hrníčky s vlastním potiskem. Stačí na ně nechat natisknout vaši společnou fotografii s partou nebo každému jeho jméno, zda vtipný obrázek nebo hlášku, který jej vystihuje. Uvidíte, jaká to bude zábava a rázem se tyto hrníčky stanou jejich nejoblíbenějšími. Jsou to víc než jen předměty, jsou to nositelé vzpomínek díky vlastnímu potisku a originálnímu nápadu. Tak vzhůru do toho.

Nakupovat personalizované dárečky