Jak vykouzlit úsměv na tváři školáka | Dárečkyodsrdce.cz
01.08.2024
DarčekyOdSrdca
2024-08-01 Jak vykouzlit úsměv na tváři každého školáka? Chce to originální batoh nebo vak na přezůvky s nápadem      Délka čtení: 2 min.

Jak vykouzlit úsměv na tváři každého školáka? Chce to originální batoh nebo vak na přezůvky s nápadem

Příchodem srpna se obchody a eshopy se školními potřebami předbíhají, jak co nejdříve školákům připomenout, že je už zanedlouho čeká nástup do školy. Možná se kdesi v tom množství sešitů a školních potřeb najde nějaká, která vykouzlí vašemu prckovi úsměv na tváři. Většinou se však žáci naladí na pochmurnou vlnu z končících prázdnin.

Jak vykouzlit úsměv na tváři každého školáka? Chce to originální batoh nebo vak na přezůvky s nápadem

Pokud je však i vám líto smutné tvářičky, přečtěte si několik nápadů, jak svému školáčkovi vykouzlit úsměv na tváři díky originálním kouskům. Batoh, sáček na přezůvky nebo třeba obyčejný sešit mohou být přesně podle jeho gusta.

Škola volá? Zpříjemněte volání svému dítěti originálním školním doplňkem

Pokud se už pomalu rozhlížíte po výbavě do školy, vyhraďte si letos trochu času na jeden mimořádný doplněk. Proč mimořádný? Měl by být totiž přesně podle představ vaší ratolesti. Díky oblíbenému motivu může i taková drobnost, jakou je pytlík či batoh, navnadit dítě na zářijový nástup do školy pozitivním směrem.

Říkáte si, skvělý nápad, ale přesto nevíte, co by mohlo vašemu školákovi udělat radost? Prosím, zde je malá inspirace.

Ověřený TIP – pytlík na přezůvky s oblíbeným hrdinou

I váš mrňous si právě „ulétává“ na nejnovější disneyovce nebo se jeho pokoj proměnil v obrovské bojiště mezi hrdiny Justice League a Avengers? V tom případě doplňte jeho výbavu do školy kapsou na přezůvky s oblíbenou postavičkou, či dokonce jejím jménem. Rozdíl v nadšení mezi tradičním prvozářijovým ránem a tím, když mu podáte novou kapsu na přezůvky s potiskem podle jeho gusta, vykouzlí úsměv na tváři dokonce i vám.

Malé Elzy, Anny či milovnice kouzelných poníků v momentě zapomenou na brzké ranní vstávání, když je kromě plné školní tašky bude čekat originální vak na přezůvky, který budou obdivovat všechny kámošky.

Jak vykouzlit úsměv na tváři každého školáka? Chce to originální batoh nebo vak na přezůvky s nápadem

Vsaďte na batoh či tašku s potiskem pro starší školáky

Zahlížejí vaši starší studenti na datum v kalendáři stále zamračeně? Ti už sice nemají hlavu v pohádkovém světě, zcela jistě je však přepadla nějaká jiná vášeň. Díky ní jim můžete zpříjemnit například oblíbené volnočasové aktivity, pokud jim věci na fotbalový trénink nebo výtvarku zabalíte do originální tašky.

Pokud náhodou nemáte přehled, zda s právě fičí na Star Wars-ech nebo si toto léto načisto zamilovali čtyřnohé mazlíčky, klidně se jich zeptejte. Lehoučký batoh s potiskem s nastavitelnými ramínky jim můžete nechat vyhotovit nejen v různém tvaru, ale i barevném provedení. Doplněný o fotku či oblíbenou grafiku potěší nejedno dětské srdíčko. Skvělým tipem pro dřívější ročníky je například trendy taška přes rameno. Unisex kousek s originálním designem vyvolá zájem u kámošů nebo kámošek kamkoli se váš potomek vybere.

Jak vykouzlit úsměv na tváři každého školáka? Chce to originální batoh nebo vak na přezůvky s nápadem

Zalíbil se vám některý z našich nápadů? Pokud chcete i vy povzbudit své děti a nastartovat září pořádnou dávkou entuziasmu, určitě je vyzkoušejte. Pokud k tomu přidáte tipy z článku o tom, jak připravit děti na úspěšný návrat do školy, úspěch máte na dosah. Držíme palce!

Chci objednat originální tašku