Letní trička s vlastním potiskem | Dárečkyodsrdce.cz
26.07.2024
DarčekyOdSrdca
2024-07-26 Letní trička s vlastním potiskem – 7 tipů kdy po nich sáhnout      Délka čtení: 3 min.

Letní trička s vlastním potiskem – 7 tipů kdy po nich sáhnout

Originální, jedinečné, oblíbené a trendy, taková jsou trička s vlastním potiskem, potiskem podle sebe, podle svých vlastních představ. Je jen na vás, co si na tričko pro sebe a své blízké dáte potisknout, může to být například fotografie, oblíbený citát, jakýkoli text, obrázek, motiv či jiné. Kdy však sáhnout po tričku s vlastním potiskem? Přečtěte si 7 tipů od nás:

Letní trička s vlastním potiskem

1. Trička s vlastním potiskem jako dárek

Krátká trička s vlastním potiskem jsou ideální jako originální dárek pro kohokoli, protože na světě snad neexistuje nikdo, kdo by neměl rád a nenosil krátká trička. Když se k tomu připojí ještě potisk podle sebe, je to dokonalá kombinace. Kromě toho si můžete vybrat i vzor látky trička, např. proužkované tričko s vlastním potiskem či maskáčové tričko s vlastním potiskem nebo si vybrat oblíbenou barvu triček ze 40 barevných odstínů. V neposlední řadě je zapotřebí i výběr dokonalého střihu trička pro dámy, pány či děti, tak aby každému sedli jako ulité.

2. Skupinová trička s vlastním potiskem

Trička s vlastním potiskem jsou ideální pro skupinové aktivity jako např. vaření guláše, splavy, teambuildingy, výlety, dovolené, narozeninové oslavy a jiné. Kromě toho, že bude jasné, ke komu patříte, budete mít také krásnou vzpomínku, v podobě pohodlného trička, na příjemně strávený čas s vašimi blízkými, přáteli či kolegy. 

3. Párová trička s motivem pro zamilované

Ať vidí, že k sobě patříte. Tak přesně o tom jsou trička s motivem pro zamilované, která dávají smysl v páru. Jsou ideální i jako dárek pro vaši polovičku, jelikož nedarujete dárek jen své lásce, ale rovnou i sobě. Zamilovaná párová bílá bavlněná trička jsou vhodná do teplých letních dnů, na festival či na procházku po městě.

Letní trička s vlastním potiskem

4. Trička s vlastním potiskem na rozloučení se svobodou

Chystáte se na rozloučenou se svobodou s budoucím ženichem či nevěstou? Na to, abyste se při pořádné párty neztratili se vám rozhodně sejdou trička vlastním potiskem ve stylu „team bride“ (tým nevěsta) či „team groom“ (tým ženich). Trička můžete sladit i barevně, například nevěsta bude mít bílé tričko s vlastním potiskem a její tým družiček růžová trička s vlastním potiskem, naopak ženich by mohl mít černé tričko s vlastním potiskem a jeho tým družbů bílá trička s vlastním potiskem.

Letní trička s vlastním potiskem

5. Trička s motivem psích plemen pro milovníky psů

Pokud milujete psy a nechce se vám vymýšlet celý vlastní potisk na tričko, tak tato trička jsou jako stvořená pro vás. Je to jednoduché, vyberte si na tričko na motiv psího plemene, které je vašemu srdci nejblíže a doplňte si ho o libovolný text podle sebe. Na první pohled bude jasné, pro kterého pejska bije vaše srdíčko.

6. Funkční trička s vlastním potiskem pro sportovce

Pokud jste sportovec zajisté oceníte, že trička s vlastním potiskem jsou i ve funkčních materiálech a ne jen z bavlny. Ideální pro sport do teplých letních dnů je bílé funkční tričko s vlastním potiskem. Při skupinových sportech či sportovních aktivitách jsou naopak ideální barevná funkční trička s vlastním potiskem, která můžete odlišit nejen jedinečným potiskem podle sebe, ale i barvou funkční látky trička. Odlišíte tak například týmy na teambuildingu, při fotbale atd.

Letní trička s vlastním potiskem

7. Trička s motivem omalovánky pro malé i velké umělce

Dvě mouchy jednou ranou, zábava a také originální tričko, tak to je jedinečné tričko s motivem omalovánky vhodné pro děti i dospělé. Stačí si vybrat střih trička pro dámy, pány či děti, a styl omalovánky s dětským motivem pro děti nebo omalovánku s dospěláckým motivem pro dospělé. Pak už jen dokoupit správné fixy na textil a zábava může začít. Tričko s motivem omalovánky je ideální dárek pro děti, klidně i jako dárek na Den dětí.

Nakupovat trička s vlastním potiskem