Vánoční pohlednice s fotkou | Dárečkyodsrdce.cz
07.10.2024
DarčekyOdSrdca
2024-10-07 Vánoční pohlednice s fotkou. Naplňte schránku vašich blízkých radostí      Délka čtení: 2 min.

Vánoční pohlednice s fotkou. Naplňte schránku vašich blízkých radostí

Pohlednice na Vánoce?

Pokud jste ještě nedávno udiveně kývali hlavou nad retro vánoční pohlednicí od babičky nebo tety, vězte, že časy se opět změnily.

vánoční pohlednice, ozdoby a káva na stole

SMS a zprávy na Facebooku ustupují klasice a tradici. A přesně o tradicích přece Vánoce jsou.

Hledáte opravdu originální vánoční pozdrav? Máme pro vás tip.

Letos vede žebříček vánočních přání pohlednice. Klidně i s mírně infantilní fotkou celé rodiny, pokud jste se právě vrátili z focení ve stejných svetrech nebo mikinách se sobíkem. Napadlo vás, jaké budou reakce blízkých? Věřte, že pohlednice je potěší mnohem víc, než jen zkopírovaný text na displeji telefonu.

A chcete-li být ještě o kousek osobnější, přinášíme vám také několik nápadů, co napsat na zadní stranu vánoční pohlednice. Aby potěšila, rozehořála srdce a udělala Vánoce o něco víc... šťastné a veselé.

Texty na zadní stranu vánoční pohlednice s fotkou

Pro vánočního pesimisty

Vánoce jsou opravdu zázračné. V nejtmavších dnech během roku rozjasní naše tváře světlem a láskou. Jediné, co musíte udělat, je otevřít své oči a vychutnat si to.

Pro rozjímavou duši

Krása Vánoc dokáže vyrazit dech. Ale jen tomu, kdo se nebojí nadechnout. Přitom jen jediný hluboký nádech stačí k tomu, abychom si v tuto zázračnou chvíli uvědomili, pro koho se nám dýchat vyplatí.

Pro pragmatika

Nejpodstatnější věc k Vánocům? Přece stromek! Pod ním jsou ty nádherné dárky… Ale kolem něj něco ještě důležitějšího. Rodina, přátelé a v našich myšlenkách i ty/vy.

Pro tradičního frfloše

Poznat kouzlo Vánoc se nepodaří každému. Připálené cukroví, zaseknutá kost v krku nebo trapasy s dárky. Poznat kouzlo Vánoc může opravdu jen ten, kdo má možnost tohle všechno prožít.

Pro zatoulané ovečky

Slova jsou zbytečná, když vidíte radost v dětských očích. Velké dary jsou nepotřebné, když vás hřeje přítomnost milovaných. Ale myšlenky, ty mají sílu v každém okamžiku. Věnovat na Vánoce jednu z nich svým blízkým, to je to drobné kouzlo, které vytváří jedinečné vánoční kouzlo.

Usmívající se žena čtoucí vánoční pohlednici

Handmade pohlednice, pohlednice s fotkou nejmladších členů rodiny nebo vtipná vánoční grafika. To vše jsou možnosti, jak dodat vánočnímu pozdravu kousek originality a zejména kousek sebe.

Inu a když už víte, co na vánoční pohlednici napsat, zbývá už jen jedno.

Objednat tisk pohlednice