Nápady na dárky pro učitele | Dárečkyodsrdce.cz

Vážení zákazníci, dne 5.10.2024 od 22:00 do 6.10.2024 5:00 bude na našem webu probíhat aktualizace zabezpečení. V tomto čase nebude dostupná naše webová stránka. Děkujeme za pochopení.

14.08.2024
DarčekyOdSrdca
2024-08-14 Zpátky do školy: Nápady na dárky pro učitele na začátku školního roku      Délka čtení: 4 min.

Zpátky do školy: Nápady na dárky pro učitele na začátku školního roku

Tak a je to tady, další školní rok klepe na dveře. A právě teď, je ten správný čas ukázat uznání a úctu těm, kteří naše ratolesti učí. Přemýšleli jste už nad tím, jaké dárky potěší učitele vašich dětí v letošním roce? Pokud vás napadly i personalizované dárky nebo vlastnoruční vyrobení nějaké drobnosti spolu s dětmi, jste zde správně. Podívejme se spolu na to, jak můžete učitelům ukázat vděk a ještě si při tom vytvořit i krásné vzpomínky. Máme pro vás pár tipů a inspirací pro dokonalý personalizovaný dárek pro učitele nebo tipy na DIY dárky „zpátky do školy“ pro učitele.

Nezapomenutelné personalizované dárky pro učitele

Začátek školního roku je vždy plný vzrušení a očekávání, což přinese toto obdobíhurá do školy“. Rozzařte první školní den i vaší oblíbené paní učitelce nebo novému učiteli vašich dětí. Ukažte jim vděčnost, kterou vůči nim přechováváte za to, že jsou zde pro vaše dětičky a pomáhají jim růst. Darujte personalizované dárky, které mění běžné předměty na něco speciálního, něco, co bude mít pro každého obdarovaného velkou hodnotu i do budoucna. Mají vaše děti spoustu fotografií ze školy, školních výletů či školy v přírodě? Připravte za celou třídu dárek pro třídní paní učitelku nebo třídního pana učitele v podobě fotoknihy plné zábavných momentů ze školy a jejich třídního školního života.

Zpátky do školy: Nápady na dárky pro učitele na začátku školního roku

Z fotografií můžete připravit také fotokalendář, který klidně může zdobit pracovní stůl učitele nebo stěnu ve sborovně. Nejlepší na tom je, že může začínat jakýmkoli měsícem v roce a pokračovat dalších 12 po sobě jdoucích měsíců. Dárek může být i menší a skladnější, připravit můžete fotosešit plný školních vzpomínek. Praktickým a zároveň pěkným dárkem pro učitele na začátek nebo konec školního roku může být i hrneček s vlastní fotografií, ideální na oblíbený čaj nebo kávu.

Originální dárky pro učitele na začátek školního roku

Personalizované dárky jsou ta správná volba, jak originálně obdarovat učitele. Malý osobní dárek dokáže velké věci. Představte si to potěšení při rozbalování něčeho originálního, ne jen dalšího dárku s nápisem „Nejlepší paní učitelka“, který dostane 3x. Trendy jsou také DIY dárky pro učitele, kterými potěšíte nejen paní učitelku, ale i vaše děti při jejich výrobě, kdy spolu s dětmi strávíte zábavné a kreativní chvíle. Nemusí jít o dárky, do kterých je třeba investovat spoustu peněz, postačí i drobnosti, které mají své kouzlo a umí potěšit. Personalizovaný dárek, je ideální pro darování paní učitelce, sám za sebe říká, že jste do něj vložili svou energii a kreativitu. Může obsahovat např. fotografii paní učitelky se žáky nebo vašimi dětmi, iniciály obdarovávaného pedagoga, nějaké významné datum, vtipný nebo pravdivý citát, který opakovaně vykouzlí úsměv na tváři.

Zpátky do školy: Nápady na dárky pro učitele na začátku školního roku

DIY dárky a promyšlené na míru připravené personalizované dárky, ukazují upřímný zájem o obdarovanou osobu a představují víc než jen materiální hodnotu. Darujte paní učitelce nebo panu učiteli plátěnou tašku s vlastním potiskem, například na knihy, školní pomůcky nebo papíry. Na tašku můžete nechat natisknout fotografii, text nebo si můžete vlastní design na bílou plátěnou tašku i nakreslit spolu s dětmi s fixy na textil. Učiteli můžete darovat tričko s vlastním potiskem, na které můžete nechat potisknout také jakýkoli obrázek či text. Kromě toho můžete tričko DIY dotvořit, například otisky rukou vašich dětí s použitím barev vhodných pro textil.

DIY tipy na kreativní dárky pro učitele

DIY dárky dokáží skvěle posílit vaše rodinné pouto a učitelům vašich dětí ukáží, jak si ceníte jejich tvrdou práci. Kromě zmiňovaného trička a tašky, můžete vyrobit například záložky do knihy pro učitele. Bude vám stačit hrubší barevný papír a trochu fantazie vašich dětí s použitím barev, pastelek či fixů. Případně můžete společně natrhat květiny nebo různé jiné rostlinky, zatížené je nasušit a nechat zalaminovat na vaši vyrobenou záložku do knihy. Vznikne tak milý dárek a zároveň i praktická pomůcka pro každodenní použití, ať už při práci ve škole nebo při relaxaci doma s dobrou knihou v ruce.

Zpátky do školy: Nápady na dárky pro učitele na začátku školního roku

Hezký a originální dárek pro paní učitelku je i fotomagnetka z vlastních fotografií. Případně si můžete vyrobit DIY magnetku i sami. Postačí vám magnetický papír, který mohou děti dozdobit veselými obrázky nebo milým citátem, který paní učitelku vždy potěší při pohledu na něj. Děti mohou učitelům vytvořit také pohlednici s jejich vlastním obrázkem nebo osobním odkazem. Případně je možnost i vytištění profi pohlednice s vlastní fotografií, kterou můžete vsadit například do školního předpřipraveného motivu při objednávání. Na oba typy pohlednic lze ručně napsat pozdrav, což má stále své nezastupitelné kouzlo, zejména v dnešní online době. Pro paní učitelku můžete připravit i eko dárek v podobě mini sukulentů, které se vám rozmnožily ve vašich interiérových květinách. Tento mini sukulent stačí zasadit do mini květináčku a pěkný DIY dárek pro pana učitele nebo paní učitelku, který vydrží roky je na světě. Může jim dělat radost ve sborovně nebo oživit jejich domácnost jako živá dekorace.

DIY balení a vytvoření dárku pro učitele

Nezapomeňte ani na dodatečné kreativní balení dárku, které můžete vytvořit DIY ručně ve spolupráci s dětmi a pobavit se ještě i u něj. Personalizovaný dárek pro učitelku se může stát nezapomenutelným dárkem nejen při příležitosti období na začátku školního roku „zpět do školy“, ale i období na konci školního roku „hurá prázdniny“. Udělejte panu učiteli nebo paní učitelce radost klidně i během roku. Prokažte jim vděk originálním dárkem, objednejte personalizovaný dáreček nebo vytvořte DIY dárek podle našich tipů a uvidíte, že obdarování dopadne podle vašich představ, s úsměvem a radostí.

Nakupovat personalizované dárky